“Father Figures”, în căutarea tatălui pierdut

Distribuit de Vertical Entertainment, din 22 decembrie la cinema!!

0

“Father Figures” (“Bastarzii”) este o comedie americană regizată de Lawrence Sher după un scenariu scris de Justin Malen.

Din distribuţie fac parte: Owen Wilson, Ed Helms, J. K. Simmons, Katt Williams, Terry Bradshaw, Ving Rhames, Harry Shearer, June Squibb, Christopher Walken şi Glenn Close.

Am văzut “Father Figures” la Grand Cinema Băneasa. Filmul spune povestea unor fraţi gemeni care pornesc în cea mai mare aventură, în căutarea tatălui pe care nu l-au cunoscut niciodată. În călătoria lor, vor descoperi un adevăr care le va transforma complet vieţile.

Regie şi scenariu

Lawrence Sher îşi face debutul regizoral cu o comedie despre familie şi despre căutarea originii. Kyle şi Peter Reynold (Owen Wilson şi Ed Helms), doi fraţi gemeni, au aflat că tatăl lor nu a murit în copilărie, aşa cum credeau, iar că excentrica lor mamă, Helen Baxter (Glenn Close), a avut mai multe relaţii în tinereţea ei zbuciumată. Când cei doi fraţi pornesc în aventura vieţii lor pentru a încerca să afle cine este tatăl lor, ei descoperă secrete de familie şi mai multe detalii despre Helen, pe care probabil ar fi dorit să nu le ştie niciodată.

Kyle şi Peter Reynold vizitează toţi foştii iubiţi ai mamei lor, care ar putea să le fie tată, însă vor găsi ceea ce caută?

“Father Figures” nu este un film care să impesioneze, însă nici nu îşi propune acest lucru. M-am dus la vizionare fără aşteptări mari şi pot să spune că, per total, filmul oferă momente amuzante şi un final neaşteptat, dintr-un anumit punct de vedere. Distribuţia, care cuprinde nume importante: Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close J. K. Simmons şi Christopher Walken, aduce un plus întregii producţii.

Personaje

Kyle, interpretat de Owen Wilson, este fratele excentric, norocos, care se bucură de o situaţie financiară bună, dar, în acelaşi timp, este fratele iresponsabil, deseori superficial.

Peter, interpretat de Ed Helms, este fratele responsabil, uneori lipsit de noroc, şi, nu în ultimul rând, este geamănul şters, în comparaţie cu popularul Kyle.

Helen Baxter, interpretată de Glenn Close, este mama excentrică, cu o tinereţe zbuciumată, dar care îşi iubeşte cei doi fii mai mult decât orice pe lume.

Gemenii pornesc în misiunea de a-şi găsi tatăl, iar călătoria va scoate la lumină secrete la care nu se aşteptau, iar, la finalul aventurii, cei doi vor fi diferiţi şi vor învăţa să aprecieze mai mult rolul şi importanţa familiei.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Father Figures” a ajuns în cinematografele din România, vineri, 22 decembrie. Vizionare plăcută!!

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar