Jumanji: Welcome to the jungle, joc pe tablă transformat în joc video

1193687 - Jumanji
0

               Presupun că nu toată lumea a auzit de Jumanji. Așa că voi începe cu o scurtă recapitulare. Jumanji: Welcome to the jungle e continuarea filmului Jumanji (1995) în care Alan Parrish este un băieţel care descoperă un joc misterios numit Jumanji. Atunci când îl joacă împreună cu prietena lui, Sarah, lucruri foarte ciudate încep să se-ntâmple, iar Alan este transportat într-o altă lume, în jungla fermecată din Jumanji, unde rămâne captiv timp de 26 de ani. Multi ani după aceea, alţi doi copii, Judy şi Peter, descoperă jocul în podul casei lui Alan şi, jucându-l, îl elibereaza pe Alan din jungla în care supravieţuise până la vârsta de 38 de ani. Împreună, cei trei jucători trebuie s-o găseasca pe Sarah, care între timp a crescut şi ea, pentru a termina jocul… înainte ca jocul să-i termine pe ei.

               Jumanji: Welcome to the jungle continuă aventura de unde s-a terminat primul film. Noul film a fost scris şi regizat de Jake Kasdan. Am vizionat această nouă aventură la cinema Dacia Reşiţa, azi de la ora 21:00. Cu această ocazie le mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie.

               În 1996, Alex Vreeke primeşte de la tatăl său jocul pe tablă numit Jumanji. Peste noapte acesta devine joc video, iar când Alex îl joacă, acesta ajunge în joc. 20 de ani mai târziu, 4 adolescenţi de vârsta lui Alex: Spencer, Bethany, Fridge și Martha sunt trimişi în detenţie unde descoperă jocul video Jumanji. De îndată ce-și aleg avatarurile din joc, sunt absorbiți, în mod misterios, în lumea jocului Jumanji și devin chiar personajele pe care le interpretează: astfel, Spencer, un adolescent nervos, plăpând și alergic la orice, devine neînfricatul arheolog și explorator internațional, Dr. Smolder Bravestone (Dwayne Johnson), Bethany, vedeta școlii, obsedată de propria imagine, se transformă în doctorul Shelly Oberon, expert în cartografie, arheologie şi paleontologie-un bărbat grăsut, între două varste (Jack Black), atleticul Fridge are surpriză de a se regăsi în pielea lui Franklin „Moose” Finbar, expert în zoologie și armament (Kevin Hart), iar Martha cea sinceră și timidă, o prezență ștearsă, se trezește o bătăușă redutabilă, în persoana specialistei în arte marțiale… prin dans, Ruby Roundhouse (Karen Gillan).

               Din distribuție mai fac parte Nick Jonas, care e al 5-lea jucător (Alex Vreeke care a dispărut la începutul filmului). Avatarul lui Alex e un pilot Jefferson McDonough. Rivalul doctorului Bravestone, exploratorul şi aventurierul Van Pelt (Bobby Cannavale), pune în aplicare un plan care i-ar putea condamna pe eroii noștri să rămână pe vecie în jocul Jumanji.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

               Captivi în jungla din joc, protagoniștii au atât abilități unice, cât și slăbiciuni, așa că trebuie să-și folosească toate atuurile și puterile pentru a lupta cu pericolele întâmpinate și sunt nevoiți să se autodepășească, dar și să se ajute reciproc, pentru a supraviețui. Pentru a câștiga jocul nestemata furată de Van Pelt trebuie așezată pe statuia Jaguarului și toți jucătorii trebuie să strige „Jumanji!”.

               Față de filmul original, în care acțiunea are loc în „afara jocului”, acum avem șansa de a vedea lumea Jumanji din „interiorul ei”. Avem șansa să descoperim pe unde a hoinărit eroul din primul film, Alan Parrish și unde a stat când a fost pierdut în joc. E interesant cum filmul a fost adaptat vremurilor noastre. Jocul de pe tablă  transformat în joc video a fost o alegere foarte inspirată. Față de jocul de pe tablă, acum jucătorii au 3 vieți. Dacă li se termină nu vor muri doar în joc, ci și în realitate. Asta aduce o doză de suspans acestui film.

               Pentru locaţia exotică a lui Jumanji, distribuţia şi echipa a trebuit să ajungă în periculoasa junglă din… Oahu, Hawaii. Indeferent dacă ați văzut sau nu filmul original, e un film care trebuie să-l vedeți. Iar faptul că are premiera în jurul Anului Nou ne dă șansa să mergem la cinema să ne distrăm. Dacă nu v-am convins să-i acordați o șansă, poate vă convinge trailer-ul.

PS: dacă nu ați vizionat încă primul film, îl puteți achiziționa în format UHD, Blu-ray sau DVD. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata