Furios și iute: Tokyo drift, regele derivelor

                Furios și iute: Tokyo drift s-a lansat în 2006 și a fost regizat de Justin Lin. Cu acest film, Justin Lin a vrut să readucă în atenție cursele în derivă. Scenariul a fost scris de Chris Morgan și distribuția este  nou nouță. La finalul filmului, îl veți revedea într-un cameo pe  îndrăgitul Vin Diesel. Din păcate acest al 3-lea film din serie nu a avut succesul precedentelor. La un buget de 86 de milioane de doalri, Tokyo drift a avut încasări de doar 158,5 milioane de dolari. Probabil cinefililor nu le-a plăcut ideea de curse în derivă. 🙂 Dacă în Furios și iute cursele de stradă au avut loc în Los angeles, iar în Mai furios, mai iute cursele au avut loc pe străzile din Miami, în acest film, după cum spune și titlul, cursele de stradă au loc în Tokyo. Dar nu sunt orice fel de curse, sunt curse în DERIVĂ.  Deci, BUN VENIT! În lumea ascunsă, interzisă și atrăgătoare din Tokyo, unde ultima modă pentru a ieşi din cotidianul Japoniei este înconjurul lumii… printr-o singură cursă. În ordine cronologică acesta este ultimul film din cele 6.

 Furios și iute: Tokyo drift

                Sean Boswell a fost dintotdeauna un rebel, o persoană retrasă la școală, singura lui legatură cu lumea înconjurătoare se realizează prin intermediul curselor ilegale de mașini. Tocmai din această cauză are și probleme cu legea, Din cauza unei astfel de curse riscă să înfunde pușcăria. Pentru a o evita, Sean este trimis pentru a locui cu tatăl său, , cadru militar, într-un apartament micuţ dintr-un cartier mărginaş al oraşului Tokyo.  În această lume din care a pornit nevoia de a modifica mașinile simple, viteza nu este totul. Acum au apărut cursele de derpaje și regele lor este DK. DK e prescurtarea de la Drift King, Regele derivelor.

 Furios și iute: Tokyo drift

                În ţinutul care a dat naştere majorităţii stilurilor de curse modificate, simpla cursă de stradă a fost înlocuită cu provocarea care sfidează gravitaţia: cursele cu pedala de acceleraţie la podea… curse cu derapaje, o combinaţie mortală de viteză brută în curse care îşi fac inima să stea în loc cu schimbări de direcţie bruşte şi răsuciri periculoase. La primul său contact cu aceste curse, Shaun îşi face datorii la Han care e partener de afaceri cu DK. Acesta din urmă are legături în Yakuza, crima organizată japoneză. Unchiul său este Yakuza, Singurul mod în care Sean îşi poate plăti datoria față de Han, este să muncească pentru acesta. În acest tărâm mortal al lumii interlope din Tokyo, singura miză este să rămâi în viață.

 Furios și iute: Tokyo drift

                Han și trupa lui îl invață regulile curselor din Japonia și abilitățile lui ajung la un alt nivel. Însă face greșeala să se îndragostească de Neela, prietena lui DK… Nu va avea de suferit doar el, ci și noii lui prieteni.

 Furios și iute: Tokyo drift

                Ca și coloană sonoră, mie unul mi s-a părut mult mai reușită decât la primele 2 filme. De ce?! Nu ador muzica hip-hop. Nu-mi place. Așa că această coloană sonoră schimbată a fost de bun augur.

 Furios și iute: Tokyo drift

 Lucas Black este Sean Boswell, un băiat de 17 ani, rebel, care adoră cursele ilegale;

 Furios și iute: Tokyo drift

Brian Tee este Takashi. Porecla sa e DK, Regele drivelor. Se crede un gangster, dar în realitate e subordonatul unchiului său, Kamata;

 Furios și iute: Tokyo drift

Sung Kang este Han Seoul Oh, pe scurt Han. Este preieten și partener de afaceri cu Takashi. Este un vechi prieten al lui Dom. Nu are rost să vă spun mai multe, pentru că veți afla povestea lui în următoarele 3 părți ale seriei Furios și iute;

 Furios și iute: Tokyo drift

Bow Wow este Twinkie. Este primul preiten pe care și-l face Sean în Tokyo. El este cel care îl introduce pe Sean în cursele în derivă;

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

 Furios și iute: Tokyo drift

Nathalie Kelley e Neela, iubita lui Takashi. Mai târziu se îndrăgostește de Sean. Ea a ajuns în Tokyo împreună cu mama sa din Australia. Mama sa a murit când ea avea 10 ani și a fost crescută de familia lui Takashi. Probaibl dacă nu era crescută de aceștia, și-ar fi câștigat existența exact ca mama sa;

 Furios și iute: Tokyo drift

Leonardo Nam este Morimoto, prietenul cel mai bun al lui Takashi și mâna sa dreaptă. Este un copil care face probleme, dar în realitate, e deștept;

 Furios și iute: Tokyo drift

Brian Goodman este locotenentul Boswell. Este tatăl lui Sean și un ofițer al armatei SUA staționat în Tokyo;

 Furios și iute: Tokyo drift

Sonny Chiba este Kamata, unchiul lui Takashi și șeful Yakuza. El este supervizorul afacerii făcute de Takashi cu Han. El se ghidează în viață după o vorbă: „ Din lipsa unui cui, potcoava s-a pierdut.  Din lipsa potcoavei, armăsarul a fost pierdut. Din lipsa armăsarului, mesajul n-a fost livrat.  Din cauza nelivrării mesajului, războiul a fost pierdut.”

 Furios și iute: Tokyo drift

                Din păcate, cu întreaga distribuţie schimbată, acest la 3-lea film al seriei nu este la fel de reuşit ca precedentele. Dar chiar şi aşa, aduce un plus, ne introduce în cursele ilegale cu derive şi de monstrează că viteza nu e totul!!!

 Furios și iute: Tokyo drift

                Mai multe nu mai sunt de spus. Sper că v-am convins să vizionaţi/revedeţi acest film. Vă invit să vizionaţi trailer-ul celui de-al treilea film al seriei Furios şi iute:

                Furios și iute: Tokyo drift s-a lansat în România pe DVD şi blu-ray. De la acest film, sunetul pe DVD a început să fie 5.1.

 bd

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise