Furios și iute 4: Piese originale, ride or die

                Furios și iute 4: Piese originale, titlu original Fast & Furious, s-a lansat în 2009 și este regizat de același Justin Lin. Acțiunea are loc înainte de Furios și iute: Tokyo drift, și după Mai furios, mai iute. Mai exact, acțiunea se petrece la 5 ani după Furios și iute. Sunt 5 ani de când Brian nu a mai văzut-o pe Mia. Bineînțeles, un plus al filmului este că distribuția din primul film s-a reunit. La un buget de 85 milioane de dolari, Furios și iute 4: Piese originale a avut încasări de 363 milioane de dolari. Din punctul meu de vedere, această a 4-a parte este peste ce am văzut până acum. Din nou, pe străzile din Los Angeles, banda se reunește pentru a-şi încorda muşchii şi a-şi etala maşinile exotice tunate pe străduţele întortocheate sau autostrăzile ce se contopesc cu orizontul într-un thriller cu cifră octanică mare. Scenariul a fost scris de același  Chris Morgan, pornind de la personajele lucrării lui Gary Scott Thompson.

Furios și iute 4: Piese originale

Au trecut cinci ani de când ex-condamnatul Dominic Toretto (Vin Diesel) a trecut graniţa spre Mexic şi şi-a asumat o viaţă de evadat. Acum, eşuat pe o plajă de pe coasta Republicii Dominicane, trăieşte alături de banda sa de răufăcători: iubita sa Letty (Michelle Rodriguez), Han (Sung Kang), Leo Tego și Rico Stanos, jefuind cisterne de benzină pentru „aurul” lichid.

Furios și iute 4: Piese originale

După cum știți, în Mai furios, mai iute, datorită misiunii încheiate cu succes, lui Brian O’Connor i s-au iertat toate păcatele. Acesta a devenit între timp agent federal. Dar moartea lui Letty… îi aduce din nou împreună pe Brian și Dom.

Furios și iute 4: Piese originale

Acum ei trebuie să confrunte un inamic comun, așa că Toretto și Brian trebuie să înceteze să nu mai aibă încredre unul în altul și sa spere să scape de un traficant de droguri din America Latină, Arturo Braga.

Furios și iute 4: Piese originale

Pentru a te infiltra într-o reţea care acţionează underground, trebuie să câştigi un loc într-o brigadă a morţii care face trafic peste graniţa cu Mexicul prin nişte tunele subterane săpate în peşteri. Cei doi locotenenţi ai cartelului, Campos şi Fenix, sunt singurii care le pot facilita lui Dom şi Brian accesul în bandă şi pot răspunde la întrebările lor.

Furios și iute 4: Piese originale

Cunoscătorii vor recunoaște modele ca Nissan Skyline GT-R, Ford RS200 sau muscle-car-uri ca Dodge Charger, precum și alte super mașini perfecte de ieșit la agățat. Este un film plin de urmăriri de mașini, polițiști sub acoperire și cel mai important, nu-i lipsesc twist-urile.

Furios și iute 4: Piese originale

În continuare voi prezenta personajele noi, care apar în acest film:

John Ortiz este Ramon Campos, un aghiontat al lui Arturo Braga, care face trafic de heroină;

Nu uita sa citesti
Related Posts

Furios și iute 4: Piese originale

Laz Alonso este Fenix Calderon. Este subordonatul lui Ramon Campos și el este răspunzător pentru moartea lui Letty;

Furios și iute 4: Piese originale

Gal Gadot este Gisele Yashar, o subordonată a lui Campos;

Furios și iute 4: Piese originale

Tego Calderon și Don Omar sunt Leo Tego și Rico Santos, doi membri ai bandei lui Dom.

Furios și iute 4: Piese originale

Cu o parte din aceste personaje ne vom întâlni și-n următoarele 2 continuări. Inițial, Vin Diesel a vrut să filmeze partea a 4-a și a 5-a deodată, dar cei de la Universal nu au fost de acord. Au vrut să vadă cum se descurcă la box office această parte a 4-a. În schimb, i-au permis lui Vin Diesel să regizeze un film de 18 minute, numit Los Bandoleros. Acest film îl puteți găsi ca bonus pe blu-ray. Din păcate, acest film nu e tradus în română.

Furios și iute 4: Piese originale

În continuare, vă invit să urmăriţi trailer-ul acestui film:

Furios și iute 4: Piese originale s-a lansat în România pe DVD şi blu-ray.

bd

[review]

[rwp-review id=”0″]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Cmentariile sunt închise