John Tucker must die. Nu dispera, ia-ți revanșa!

0

                John Tucker must die (John Tucker trebuie să moară) e o comedie lansată în 2006 (în urmă cu 11 ani) regizată de Betty Thomas după un scenariu scris de Jeff Lowell. Trebuie să recunosc că în urmă cu 11 ani mi-a plăcut la nebunie. Nu l-am mai revăzut de atunci. E o comedie pentru adolescenți și ideea pentru filmul John Tucker trebuie să moară i-a venit scenaristului Jeff Lowell aducându-și aminte de propriile fantezii, despre răzbunările romantice din liceu.

                Trei fete superbe, pline de calitǎţi, populare, aflate în permanentǎ întrecere, descoperă că fiecare se întâlneşte cu acelaşi tip: cel mai popular elev al şcolii şi în acelaşi timp căpitanul echipei de baschet, John Tucker (Jesse Metcalfe). După ce şi-au comparat notiţele, trioul răzbunător: Carrie (Arielle Kebeel), care visează să devină reporter, şefa majoretelor Heather (Ashanti) şi activista vegetariană Beth (Sophia Bush) conspiră pentru a-i da o lecție lui Tucker pe care acesta nu o va uita niciodată. Din nefericire, fiecare farsă, schemă stânjenitoare pe care ele o pun la cale pentru a-l submina pe „Tuck” nu fac decât să–i crească și mai mult prestigiul, să devină şi mai popular decât a fost înainte.

                Disperate, fetele realizează că trebuie să intensifice atacul. Este o singura cale prin care ele pot realiza ce doresc: să-i frângă inima… în acelaşi fel în care și el le-a frânt lor inima. Carrie, Heather şi Beth recrutează o frumoasă dar anonimă elevă, nou venită în şcoală, Kate (Brittany Snow). Aceasta va trebui să-l facă pe J.Tucker să se îndrăgostească de ea, ca apoi ea să îl părăsească. La început, Kate se lasă greu cucerită, ceea ce-l întărâtă pe John Tucker, tipul căruia în mod obişnuit femeile îi cad imediat la picioare. Dar, în ciuda eforturilor sale de a îi rezista, Kate se simte atrasă de Tucker şi se găseşte prinsă între loialitatea fata de noua gaşcă de prietene şi neaşteptata ei atracţie către John. Îşi poate schimba obiceiurile tipul de „poveste” şi să devină un băiatul unei singure femei? Vor rămâne cele patru fete prietene după această ispravă?

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

                În timpul căutării locației, un accident fericit a dus la selecția celui mai important loc, Școala Secundară Heritage Woods, noul liceu, situat în îmbelșugatul Port Moody, la doar 30 de minute de Vancouver, a fost construit ca răspuns la noul cartier care s-a dezvoltat în zona din împrejurimi. Producătorilor nu le-a venit să creadă cât de norocoși sunt deoarece au găsit acest loc ultra-modern. Cea mai complexă scenă din punct de vedere logistic a filmului a implicat două zile de filmări la Burrad Inlet din Vancouver, unde a fost filmată prima întâlnire dintre Kate și John Tucker.

                Jesse Metcalfe era atunci la primul său film pentru marele ecran, după ce l-a interpretat cu succes pe grădinarul John Rowland în serialul cu un succes fenomenal Desperate housewives (Neveste disperate). Din punctul meu de vedere, au încercat să imite comedii romantice cu adolescenți gen: Eurotrip, seria American Pie sau Mean girls și nu prea le-a ieșit.

                John Tucker must die s-a lansat în România pe Blu-ray și DVD. Versiunea pe Blu-ray conține și ediția extinsă a acestei comedii romantice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata