Now you see me: Jaful perfect 2, magie la alt nivel

0

                La 3 ani după ce cinefilii din întreaga lume au fost încântaţi de numerele de magie ale celor 4 călăreţi din Now you see me, iată că aceştia revin pentru o nouă aventură.  Are loc o mică schimbare în rolurile principale şi apar noi personaje. Inclusiv la regie, Louis Leterrier a fost înlocuit de John M. Chu, iar de scenariu s-a ocupat Ed Solomon. Din păcate, aşa cum se întâmplă de obicei, continuările sunt mai slabe ca filmul original. Nici această continuare nu face excepţie de la regulă. Am vizionat acest film la Cinema Dacia Reșița ieri de la ora 16:00 și le muțumesc cu această ocazie organizatorilor pentru invitație.Now you see me

                La 1 an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat publicul de partea lor cei 3 membri rămaşi din 4 călăreţi, Daniel Atlas, Merritt McKiney şi Jack Wilder, se ascund şi aştept noi instrucţiuni de la OCHI, societatea secretă de magicieni care i-a recrutat. Până la urmă, al 5-lea călăreţ, agentul FBI Dylan Rhodes le dă în final o misiune, aceea de a-l expune pe omul de afaceri corup Owen Chase, al cărui software fură în secret date de la utilizatori pentru beneficiul acestuia. Membra Henley Reeves a ieşit din această echipă şi a fost înlocuită cu Lula May. Doar că lucrurile nu ies niciodată din prima iar călăreţii se văd demascaţi de inamicul lor Walter Mabry, care ameninţă să le distrugă renumele, iar singura lor şansă este să rămână cu un pas înaintea tuturor şi să pună în scenă cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor.

Now you see me

                Revin actorii care au câştigat premiul Oscar, Michael Caine și Morgan Freeman, care dau viață personajelor Arthur Tressler și Thaddeus Bradley. Din scenă nu lipsesc nici actorii nominalizați la premiul Oscar:  Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo și Woody Harrelson, care îi interpretează pe Daniel Atlas, Dylan Rhodes și pe Merritt McKiney. Cireaşa de pe tort e însă Chase McKiney, fratele geamăn al lui Merritt, interpretat de acelaşi Woody Harrelson. Mă bucur pentru Daniel Radcliffe că încearcă tot felul de roluri după seria Harry Potter. Dar mie nu mi s-a părut deloc potrivit pentru rolul lui Walter Mabry. Nici Lizzy Caplan care-i dă viaţă Lulei nu m-a impresionat deloc. Nici nu-mi dau seama din ce cauză nu mi-a plăcut la fel de mult această continuare. Poate fi din cauza distribuţie, scenariului sau regiei. Poate îmi spuneţi voi după ce vizionaţi această continuare.

Now you see me

                Bineînţeles, numerele de magie ating alte cote. Se simte că au trecut 3 ani de la primul film şi că efectele speciale au avansat. Dar mi-ar fi plăcut să explice mai mult anumite numere de magie. Bineînţeles, Morgan Freeman a lăudat acest film spunând că e mai bun decât precedentul din punct de vedere al inventivităţii şi emoţiei. Ca inventivitate sunt de acord, dar ca emoţie, nu. Mi-a plăcut foarte mult trucul cu cartea de joc şi acele mici, mici twist-uri. În plus, acțiunea vă va purta pe străzile din Macau (China) și Londra.

Nu uita sa citesti

Now you see me

            Vă întrebaţi de ce Isla Fisher a fost înlocuită cu Lizzy Caplan? Să vă spun.. Isla Fisher a rămas însărcinată. Chiar şi John Chu a început filmările după ce s-a însurat la Londra cu Hannah Quinlivan. Dacă filmul are succes la box office ni se mai pregăteşte o incursiune în lumea magiei. Sper doar să nu le ia încă 3 ani până să ajungem să vizionăm Now you see me 3. Nu de alta, dar finalul acestui film lasă loc de continuare.

Now you see me

            Oare cei 4 călăreţi sunt Robin Hood sau doar nişte hoţi? Vor reuşi oare să înşele privirile cinefilului şi întreaga lume? Cine e OCHIUL? Veţi afla doar urmărind acest film. Chiar dacă nu aţi văzut primul film din serie, se explică destul de bine la începutul filmului ce s-a întâmplat în primul film din serie.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar