The Pirate Fairy – cronica

1

In Pixie Hollow, viata decurge normal, doar ca una din zanele gardian ale pulberii, Zarina, este prea curioasa, iar pasiunea ei pentru alchimia cu Blue Pixie Dust va face cateva pagube, odata cu aparitia unei plante ce aminteste de Jack and the Beanstalk.

Pentru  ca a incalcat interdictia de a folosi praful albastru de zane  in alte scopuri, Zarina este pedepsita, iar ea, considerand ca a fost nedreptatita, se hotaraste sa plece.

Cand se intoarce, dupa o buna bucata de timp, ca sa fure celebrul Blue Pixie Dust, Zarina este schimbata, caci acum este prietena cu James Hook.

The-Pirate-Fairy

Actiunea se petrece cand Hook era tanar si  avea ambele maini, cand abia incepea urmarirea cu crocodilul si tot de la inceput era si obsesia pentru ceasuri.

Cele cinci zane gardian + Tinker Bell vor pleca sa recupereze praful magic si s-o readuca acasa pe Zarina.

Silvermist, Iridessa, Rosetta, Vidia si Fawn, fac trimitere la o alta animatie  foarte populara in anii 90: Captain Planet and the Planeteers.

Dupa multe peripetii si cu puterile incurcate de unul din prafurile magice preparate de Zarina, cele sase zane reusesc sa recupereze praful, dar perfidul Hook, care se folosise de Zarina pentru a pune mana pe praful magic ce-l putea face sa zboare si mai ales care putea sa faca sa zboare si corabia lui, o tine acum prizoniera pe fosta sa aliata.

Asa ca fostele prietene nu o pot lasa pe Zarina in mana nemilosului Hook si o salveaza pe micuta alchimista.

Finalul, ca unul din spectacolele de sunet si lumina atat de dragi americanilor.

Cu o coloana sonora agreabila si in perfecta concordanta cu actiunea filmului, The Pirate Fairy, ramane o animatie draguta atat pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.

https://www.youtube.com/watch?v=CM9WA-FC87k

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri, extraordinar | Starfilme.com Recent comment authors
trackback

[…] şi aventurile ei în lumea oamenilor (2010), Clopoţica şi secretul aripilor (2012) şi Clopoţica şi zâna pirat (2014). Din păcate, nu am vizionat această animație la cinema pentru că a rulat dublată în […]