Serenity, calmul dinaintea furtunii

Din 1 februarie la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

0

Serenity este un thriller american produs, regizat și scris de Steven Knight.

Din distribuție fac parte: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou și Jeremy Strong.

Am văzut Serenity la Grand Cinema Băneasa. Filmul este un thriller noir cu elemente de science fiction. Deși pelicula a fost aspru criticată de presa internațională, în opinia mea, Serenity este un film bun, care reușește să mențină misterul până la sfârșit, deznodământul fiind surprinzător.

Acțiunea din Serenity are loc pe Insula Plymouth din Caraibe. Baker Dill (Matthew McConaughey) este un pescar care își dorește să prindă un anumit pește mare. Această dorință a devenit, odată cu trecerea timpului, o adevărată obsesie pentru el. Cel mai bun amic al său, Duke (Djimon Hounsou), încearcă în mod constant să mențină afacerea celor doi pe linia de plutire.

Viața lui Baker se complică atunci când își face apariția fosta soție, Karen (Anne Hathaway). Ea îi mărturisește că este maltratată de noul soț tiranic (Jason Clarke). Preocuparea principală a lui Baker este bunăstarea fiului său și al lui Karen, Patrick (Rafael Sayegh). Karen se află într-o situație dificilă, care pare fără scăpare, și se teme atât pentru viața ei, cât și pentru cea a lui Patrick. De aceea, vine pe insulă și apelează la ajutorul lui Baker, propunându-i un plan.

Nu uita sa citesti

Baker ia în considerare propunerea ei, dar începe să treacă prin evenimente bizare care îl determină să pună la îndoială tot ceea ce știe.

Ca scenarist, Steven Knight a obținut succes cu Promises Eastern (2007), Dirty Pretty Things (2002), fiind și creatorul serialului BBC – Peaky Blinders. Cu Serenity, Knight încearcă să aducă pe marile ecrane o poveste încărcată de mister, tensiune, incertitudine, precum și emoție, într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare.

Distribuit de Ro Image 2000, Serenity ajunge în cinematografe azi, 1 februarie 2019. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar