0

The Fall Guy este un film regizat de David Leitch după un scenariu scris de Drew Pearce.

Din distribuție fac parte: Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Teresa Palmer, Stephanie Hsu și Winston Duke.

**

Am văzut The Fall Guy la IMAX, Cotroceni, mulțumită invitației primite de la RO Image.

Colt Seavers (Ryan Gosling) este dublura actorului celebru Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson), fiind sufletul filmelor de succes ale acestuia. Seavers are o relație cu simpatica cameramană Jody Moreno (Emily Blunt).

Asta până când un accident ciudat îl lasă pe Colt cu spatele rupt, inima frântă și fără carieră.

Lucrând fără niciun entuziasm ca valet la un restaurant mexican, Colt este scos din starea de depresie când producătoarea Gail Meyer (Hannah Waddingham) îl sună din senin cu o propunere tentantă.

Jody își regizează filmul de debut – o poveste de dragoste științifico-fantastică numită Metalstorm – cu Tom în rolul principal și se pare că vrea ca Colt să fie cascadorul. 

Lucrurile se complică când Tom dispare, iar Colt este nevoit să cerceteze și să afle motivul dispariției actorului. Totul de dragul lui Jody, ca filmul acesteia să poată fi finalizat.

Nu uita sa citesti
Related Posts

The Fall Guy este o aventură distractivă prin lumea obscură a drogurilor, a crimelor și a criminalilor – acțiune care are loc în Sydney, un oraș superb.

Filmul prezintă secvențe de urmărire cu multă tensiune, explozii puternice și un câine pregătit de atac.

Umorul din The Fall Guy este foarte inteligent. Gosling și-a dovedit anterior versatilitatea ca actor de comedie în Barbie și The Nice Guys, și este o bucurie să îl revedem pe marile ecrane.

Jody, interpretată de Blunt, este echivalentul său perfect, cu o ingeniozitate (care îl salvează pe Colt din multe încurcături) și o interpretare comică superbă.

Jucând în structura unui film în film și desfășurându-se predominant pe un platou de filmare, în The Fall Guy există o apreciere sporită pentru arta cinematografică.

Mai mult decât atât, The Fall Guy conține multe referințe cinematografice: personajele își vorbesc între ele prin citate și referiri care amintesc de Memento, Notting Hill, The Fugitive și The Last of the Mohicans.

După un scenariu scris de Drew Pearce, scenaristul filmului Hobbs & Shaw, The Fall Guy este produs de Kelly McCormick (Bullet Train, Nobody, Atomic Blonde) și David Leitch pentru compania lor 87North, și de Ryan Gosling și de Guymon Casady (Game of Thrones, Steve Jobs și producător executiv al serialului Ripley) pentru Entertainment 360. Filmul este produs executiv de Drew Pearce, Geoff Shaevitz de la Entertainment 360 și de creatorul serialului original de televiziune Fall Guy, Glen A. Larson.

Distribuit de Ro Image, The Fall Guy a ajuns în cinematografe. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata