“The Hitman’s Bodyguard”, care pe care

Din 1 septembrie 2017 la cinema!

0

The Hitman’s Bodyguard” este un film de acţiune regizat de Patrick Hughes după un scenariu scris de Tom O’Connor.

Din distribuţie fac parte: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman şi Salma Hayek.

Am vizionat “The Hitman’s Bodyguard” marţi la Grand Cinema Băneasa. Filmul oferă multe scene de acţiune, urmăriri spectaculoase presărate cu replici şi momente comice care vă vor capta atenţia până la ultima secundă a peliculei. Mi-am dorit să merg la “The Hitman’s Bodyguard” încă de când am văzut afişul cu Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, care ne aminteşte de bine cunoscutul poster cu Kevin Costner şi Whitney Houston al filmului “The Bodyguard”. Dacă în “The Bodyguard” avem parte de o frumoasă poveste de iubire între o cântăreaţă şi bodyguardul ei, în “The Hitman’s Bodyguard” vom vedea situaţii hilare între un asasin şi garda sa de corp.

De ce ar avea nevoie un asasin de un bodyguard? Filmul ne dă un motiv solid: asasinul, Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), este singurul om în viaţă care poate oferi dovezi incontestabile împotriva unui dictator belarus, Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). Procesul se desfăşoară la Curtea Penală Internaţională din Haga, iar Kincaid trebuie să ajungă acolo în viaţă. Dictatorul belarus a eliminat orice posibil martor, iar Kincaid se află în mare pericol. Din acest motiv, Interpolul şi-a pregătit cea mai bună echipă pentru a îl însoţi pe martor de la Londra până la Haga. Doar că lucrurile nu merg deloc bine. Cineva din interior îi informează pe asasinii lui Dukhovich, iar misiunea dă greş. Toţi agenţii Interpol sunt ucişi, singurii supravieţuitori, Amelia Roussel, agenta Interpol, şi Kincaid se ascund într-un apartament deţinut de Interpol, unde cei două speră că vor fi în siguranţă.

Amelia îşi dă seama că unitatea sa este compromisă, căci este infiltrat un spion, şi se hotărăşte să apeleze la fostul ei iubit, Michael Bryce. În ciuda unui trecut complicat, Michael acceptă să îl ducă pe Kincaid la Haga.

Urmează o serie de lupte, urmăriri, împuşcături, explozii, însă vor reuşi Michael şi Kincaid să ajungă în viaţă şi la timp la proces? Rămâne să vedeţi din 1 septembrie la cinema.

Regie, scenariu şi distribuţie

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Regia semnată de Patrick Hughes (“The Expendables 3”) şi scenariul lui Tom O’Connor mizează pe o poveste captivantă, dar nu foarte complicată, replici bine scrise şi umor savuros. Distribuţia are o contribuţie majoră, căci cuprinde nume importante atât în rolurile principale, cât şi în cele secundare.

Ryan Reynolds este Michael Bryce, un bodyguard care îşi pierde postul atunci când unul din clienţii săi, un dealer de arme japonez, este ucis în ultimul moment, deşi totul părea să se desfăşoare conform planului. La doi ani de la accidentul care l-a costat cariera, Bryce are o altă slujbă, tot de bodyguard, însă nu mai beneficiază de serviciile Premium Triplu A. La rugămintea lui Amelie, fosta sa iubită, Michael acceptă să îl însoţească pe Kincaid până la Tribunalul de la Haga.

Samuel L. Jackson este Darius Kincaid, un asasin tenace care pare că poate scăpa cu bine din orice situaţie. El acceptă să declare împotriva dictatorului belarus, cu o singură condiţie: soţia sa, Sonia, să fie eliberată.

Gary Oldman este Vladislav Dukhovich, un dictator din Belarus care plănuieşte să scape, eliminând orice posibil martor.

Élodie Yung  este Amelia Roussel, o agentă Interpol şi fosta iubită a lui Michael.

Salma Hayek este Sonia Kincaid, soţia lui Darius. Oricine va vedea filmul, îşi va aminti scena în care cei doi se întâlnesc şi se îndrăgostesc, care ne arată de ce Sonia este soţia perfectă pentru Darius Kincaid.

Distribuit de Vertical Entertainment, “The Hitman’s Bodyguard” are premiera în cinematografe la data de 1 septembrie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata