The Hustle

Din 10 mai la cinema. Distribuit de CineForum.

0

The Hustle este o comedie americană regizată de Chris Addison după un scenariu scris de Jac Schaeffer.

Din distribuţie fac parte: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp şi Dean Norris.

Am văzut The Hustle la Cinema City, Afi Cotroceni. Filmul este o comedie mai puţin reuşită decât mă aşteptam, în mare parte din cauza unui scenariu destul de slab.

Primele 30 sau 40 de minute ale peliculei The Hustle oferă publicului exact ceea ce promite, căci Josephine şi Penny, personajele interpretate de Anne Hathaway şi Rebel Wilson, apelează la o serie de modalităţi neobişnuite şi comice cu ajutorul cărora fură banii de la ţintele lor, bărbaţi bogaţi. Din păcate, The Hustle nu poate să menţină nivelul, iar, după aproximativ jumătate de oră, totul pare să se destrame.

Într-o încercare de a da filmului un nou conflict, Josephine şi Penny pun un pariu destul de dificil de câştigat, însă ideea scenariştilor nu dă roade, căci The Hustle continuă să scadă din ce în ce mai mult ca nivel.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

O altă problemă, din punctul meu de vedere, este personajul lui Anne Hathaway, Josephine. În timp ce Penny, interpretată de Rebel Wilson, are o motivaţie clară de la început până la sfârşit, Josephine nu pare să aibă un scop bine stabilit, fiind, în acest mod, un personaj mai greu de urmărit.

Poate că intenţia scenariştilor a fost ca Josephine să nu îşi arate niciodată adevăratele intenţii, dar ceva nu funcţionează, în opinia mea. De la început până la sfârşit, Josephine nu pare decât un personaj prost scris, fără scopuri clare, care ia nişte decizii la întâmplare.

Distribuţia este cea care salvează filmul. Anne Hathaway şi Rebel Wilson sunt două actriţe complete, care pot da viaţă unor personaje complexe şi diferite, iar ele reuşesc să menţină atenţia publicului până la final, chiar dacă scenariul lasă de dorit după prima parte a peliculei.

Distribuit de CineForum, The Hustle a ajuns în cinematografe vineri, 10 mai 2019. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata