Fostul Superman va fi The Atom

0

Conform TVLine.com, starul filmului Superman returns, Brandon Routh , a fost distribuit în rolul unui alt supererou, Ray Palmer în aclamatul serial TV Arrow. Ray Palmer este nimeni altul decât supereroul The Atom.

Ray Palmer a fost introdus în universul DC în 1961 și are capacitatea de a se micșora până la dimensiuni subatomice. A fost membru al Justice League și al Teen Titans. Asemenea lui Green Arrow, îl are ca adversar pe Deathstroke (Manu Bennett). Se pare că acesta apare să miște un pic apele pe la Queen Consolidated. Se mai zvonește că va încerca s-o cucerească pe Felicity, lucru deloc rău, având în vedere că Felicty nu va suspina toată viața după  Oliver.

Puterea lui Atom constă în faptul că poate să-și modifice dimensiunea. Astfel, Atom apare pentru prima dată într-o producție live-action.

atom

Premiera sezonului 3 va avea loc în data de 8 octombrie, în SUA. Primele 2 sezoane ale serialului au fost difuzate în România de către Universal channel. Fiecare din cele 2 sezoane a avut câte 23 de episoade.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar