“Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă”, o călătorie plină de peripeţii

Din 1 iunie la cinema!

0

“Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă” (“Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer”) este un film regizat de Dennis Gansel după un scenariu scris de  Dirk Ahner şi Andrew Birkin.

Dublajul a fost realizat de: Edi Mirică, Ionuț Ionescu, Gabriela Bobeș, Eugen Cristea, Petru Dumitrescu de Hillerin, Alexandra Radu, Elias Ferkin, Virgil Aioanei, Ernest Fazekaș.

Am văzut “Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă” la Grand Cinema Băneasa. Pelicula urmăreşte povestea lui Jim Button, un orfan care a crescut pe o insulă mică şi care porneşte într-o aventură plină de peripeţii, împreună cu Lukas, mecanicul de locomotivă, şi Emma, locomotiva cu aburi.

Regie şi scenariu

Având la bază romanul omonim scris de Michael Ende, filmul ne face cunoştinţă cu Jim Button, un băiat orfan care locuieşte pe o mică insulă, numită Insula Dimineţii, formată din doi munţi, un palat pitoresc, o casă, un magazin alimentar şi câţiva locuitori. Oamenii de pe insulă trăiesc în pace şi armonie de mulţi ani, însă regele se teme că, odată ce Jim va creşte şi va dori să aibă o familie, nu va fi suficient spaţiu pentru toţi. De aceea, într-o zi, regele ia o hotărâre dură. Emma, locomotiva lui Lukas, trebuie să plece de pe insulă pentru a îi face loc lui Jim. Lukas este revoltat la aflarea veştii şi decide imediat să părăsească insula alături de Emma, locomotiva şi buna lui prietenă.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Jim află de plan şi pleacă împreună cu Lukas şi Emma. Astfel, cei trei pornesc în cea mai mare aventură a lor. Ajungând în regatul Mandala, află de dispariţia prinţesei Li Si şi, printr-un concurs de împrejurări, ajung să îi promită împăratului că îi vor găsi fiica.

Călătoria lui Jim, Lukas şi Emma nu este deloc uşoară deoarece se aventurează în oraşul dragonilor pentru a elibera prinţesa.

Filmul aduce pe marile ecrane o poveste simplă, dar fermecătoare, care ne aminteşte de valori importante, cum ar fi: prietenia, încrederea, sinceritatea, puterea de a lupta pentru ceea ce crezi şi pentru ceea ce simţi. Pentru Lukas, prietenia este mai importantă decât orice altceva şi decide pe loc să nu o părăsească pe Emma. Jim îşi urmează prietenii, deşi simte o tristeţe la gândul că îşi părăşeşte căminul de pe insulă, însă speră că prin această călătorie îşi va descoperi originile şi cum a ajuns pe insulă atunci când era doar un bebeluş.

Distribuit de Ro Image 2000, “Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă” ajunge în cinematografele din România vineri, 1 iunie 2018. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata