Mind la East European Comic-Con, ediția a patra

0

De când am început să mă uit ca obsedata la seriale mi-am dorit să ajung la un Comic-Con unde să-mi întâlnesc favoriții. Niciodată n-am crezut însă c-am să am șansa aceasta chiar la mine acasă, în România. Deși am ratat primele trei ediții (la a treia chiar m-am zgâriat pe față pentru că a venit un actor pe care-l ador din Supernatural – because everybody loves Crowley), anul ăsta am reușit chiar să ajung super-voluntar Comic-Con. Nu doar că am o super-echipă de 10 super-voluntari alături de care m-am cam prăjit astăzi la acces general, dar am avut oportunitatea să dau mâna cu Osric Chau (ba am primit și o îmbrățișaaaaaare), cel mai amabil și simpatic actor ever! Încă nu pot să-mi revin, e ceva incredibil ce se întâmplă zilele astea la Romexpo. Îmi doresc să pot da timpul înapoi, să fi participat și la primele, dar e și ăsta un super-început.

Nu contează dacă ești împătimit al jocurilor, dacă ești doar pasionat de filme și seriale fantasy, dacă-ți place să participi la quiz-uri unde să-ți arăți cunoștințele, dacă iubești stand-up-ul sau benzile desenate, ori pur și simplu adori să te costumezi, locul tău e aici. Sigur se va găsi ceva care să te vrăjească și să te țină hipnotizat o zi întreagă. Trebuie să știi să profiți de șanse, iar Comic-Con-ul chiar e locul în care măcar un vis poate fi atins. Și asta o spune voluntarul care nu apucă să viziteze tot și să facă tot ce-i place pentru că îi ajută pe alții să facă asta. E o senzație genială să faci parte dintr-un asemenea grup ce transformă imposibilul în posibil. Important e că, odată ușa deschisă, un asemenea eveniment, pe care altădată l-aș fi numit miracol, prinde aripi și devine tot mai mare de la an la an.

Aș vrea să mai vorbesc despre invitații din lumea filmului, despre competițiile de la secțiunea de gaming, despre costumele ingenioase ale participanților la cosplay sau despre trailer-ele lansate în exclusivitate la EECC, dar vă las pe voi să mai descoperiți și singuri, pe site: http://comic-con.ro/ sau venind la Romexpo ca să vă convingeți singuri. Sunt prea entuziasmată ca să mai pot adăuga ceva, știu doar că următoarele 2 zile, pe cât de obositoare, pe atât de incredibile vor fi pentru toți cei care vor participa cât de puțin la EECC.

P.S.: de fapt, sunt atât de obosită, dar bucuroasă, încât aș fi adormit direct cu capul pe laptop dacă n-aș fi vrut să transcriu întâi în câteva rânduri bucuria mea, în speranța că îi va molipsi și pe alții care vor dori ulterior să vină în vizită. Poate că mâine am să pun și niște fotografii, just to tease you a little bit more. See you there!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata