MTV realizează serialul Scream, adaptare a faimoasei francize!

1

După ce MTV a adaptat cu succes serialul Teen wolf care are momentan 3 sezoane, acesta s-a reînnoit pentru încă un sezon, postul de televiziune MTV fiind în toiul audițiilor pentru un nou serial adaptat după un alt film. Pentru cei mai mici ca vârstă țin să vă spun că Teen wolf a fost o serie de 2 filme (una în 1985 cu Michael J Fox în rol principal și a doua în 1987 cu Jason Bateman în rol principal).

teen wolf

Noul serial al celor de la MTV se bazează pe adaptarea francizei Scream al lui Wes Craven. Acesta din urmă este cel care se va ocupa și de producerea episodului pilot, care se va concentra asupra unui video de pe YouTube care a devenit viral și cauzează probleme protagonistei, Audrey, care este prinsă între crimă și trecutul dubios al orașului.

Filmele din franciza Scream au fost în număr de 4. Înainte de ultima parte a filmului producătorii se gândeau la o nouă trilogie, dar din păcate Scream 4 nu a avut parte de succesul la care se așteptau producătorii. Filmele au fost realizate în anii 1996, 1997, 2000, respectiv 2011.

scream

La fel ca filmul, serialul se va baza pe ”regulile” tăierilor din acțiunea originală. Despre personajele centrale știm că vor exista printre ele, victimele, o curioasă fiică a unui pastor Luteran și un tocilar adult.

Harper Duval: o tipă frumoasă în vârstă de 16 ani, care este prea introvertită și inteligentă pentru a fi genul de adolescent popular, însă nici nu a fost inclusă vreodată în grupul popular școlii. Se simte vinovată că s-a îndepărtat de cea mai bună prietenă a ei, Audrey.

Audrey Jesen este fiica curioasă din fire a pastorului, care avea un fizic impresionant de atrăgător. Tocmai ce învățase să folosească o cameră, visa să devină regizor și avea o legătură strânsă cu geniul tehnologiei, Noah.

Noah Foster este confidentul lui Audrey. Este o persoană crativă, genială și un savant al tehnologiei. Spre norocul lui, mai are și simțul umorului care îl ajută să nu treacă neobservat pe holurile liceului.

Margaret Duval este mama lui Harper, o femeie în vârstă de 40 de ani. Este medicul legist al orașului. Maggie își petrece mare parte a timpului cu scopul de a se revanșa pentru faptul că tatăl lui Harper le-a abandonat. Se pare că ascunde și un secret întunecat!

1 Comentariu
  1. tlovertonet spune

    This is a topic close to my heart cheers, where are your contact details though?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata