Un nou sezon 24

0

Fox anunță că producătorii serialului pregătesc un nou sezon și negociază cu actorul Kiefer Sutherland pentru a se întoarce în rolul agentului Jack Bauer.  Dana Walden, directorul executiv al companien Fox, declara: „Am discutat despre asta cu Sutherland. S-ar putea să nu apară în acest sezon, încă nu suntem singuri. Urmează să aflăm, dar știm că ne susține. Nu discutăm despre cum să continuăm serialului fără el. Discutăm despre posibilitatea de a face un sezon în care să nu apară”. Chiar dacă în decembrie 2014, Kiefer Sutherland declarase că renunță definitiv la personajul care l-a făcut celebru, sper să se răzgândească, pentru că ultimul sezon lasă loc de continuare. Cu siguranță fanii serialului vor vrea să afle ce se întâmplă cu Jack Bauer.

Serialul 24 a rulat în perioada 2001-2010 pe micile ecrane din SUA. Anul trecut, Keifer Sutherland l-a jucat pe Jack Bauer într-o miniserie de 12 de episoade, serialul numindu-se 24: Live another day.

Din păcate, în România nu s-au lansat decât primele 2 sezoane pe DVD și filmul de o oră jumătate care face legătura între sezonul 6 și 7. Eu sper ca și restul sezoanelor se lanseze la noi. Nu-mi plac lucrurile pe jumătate făcute. 😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata